Home Om Piraeus De saroniske øyer
19
jul 11
Sist oppdatert 21. juli 2011

Saroniske øyer

Under navnet saroniske øyer finner vi en stor øygruppe nær Pireus. Navnet stammer fra gulfen – den Saroniske gulf, som vasker Pireus’ strender.

I alle turistguidene kan du lese om disse øyene. Det er lett å besøke dem, og det er garantert at du ikke vil angre på turen. Daglig kan du ta ferje eller ”Flying Dolphin”, som båtene kalles, til disse øyene fra Pireus. Men hvorfor bare ta en kort tur?

Et annet alternativ er å tilbringe noen dager på øyene. For noen er det det beste alternativet, bedre enn å lete etter et hotell i Athen eller Pireus. Alle saroniske øyer er ekte greske øyer fulle av sjarm og det tradisjonsrike enkle, gamle livet. På disse øyene finner du gammel historie, vakker natur, sol og strender.

Ikke vær redd for å dra utenom sesongen! Været er kanskje litt uforutsigbart, men disse øyene er så nær Pireus at det nesten er å betrakte som en forbrytelse å dra tilbake til hjemlandet uten å ha besøkt minst en av disse øyene... Helst budre du gjøre deg kjent med alle!

Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)Norsk nynorsk (Norway)Polish (Poland)English (United Kingdom)

Søk

Special Offer