19
jul 11
Sist oppdatert 20. september 2011

Angistri

HISTORIE

Under Peloponneskrigen var det i området rundt Anghistri at atenerene i allianse med øyas innbyggere slåss mot den korintiske flåte. Under uavhengighetskrigen denne øya en finger med i spillet, som resten av de sariniske øyene. I dette tilfelle var Anghistri hovedbase og gjemmested foropprøreren Metromarars. Den dag i dag i dag kan du besøke graven hans i landsbyen Mylos (ofte kalt Megalohro - den store landsbyen).

TIPS

Hvis du har valgt å bli i Aegina for noen dager, burde du besøke Anghistri på en rundtur.

KOMMUNIKASJON

Det er enkelt å reise til Athen ved å ta ferja. Mange foretrekker å bli her og besøke Athen herfra. Ikke vær redd, på denne øya vil du overleve! På øya kan du ta minibuss mellom Mylos og Skala Er du er ung og sprek kan du gå.

SEVERDIGHETER

Hovedhavna hvor de store ferjene stopper er I Anghisti. Men det er verd å ta en avstikker og se noen av de andre byene på øya. Et godt stykke fra Angistri er det en by som heter Limineria, hvor du fåe inntrykk av øyas landbruksnæring. Landsbyen ligger ved siden av er det en sjø med samme navn. En annen landsby du burde besøke er fjellbyen Metoni. Og ikke glem at den beste plassen for bading er på stranden ved Skala.

STRENDER

Angistri har vakre sandstrender, som den kjente Skala. Det er fine steder, og kan hende er det nettopp derfor at øya var den første som hadde egen nudiststrand.

Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)Norsk nynorsk (Norway)Polish (Poland)English (United Kingdom)

Søk

Special Offer