19
jul 11
Sist oppdatert 01. august 2011

Strender

Strender med stråfarget sand og skinnende perler, både i byen og i de mange småbuktene rundt på øya er tilgjengelige for besøkende som ønsker å nyte tilværelsen i det reine safirfargede vannet. For de som ønsker å kombinere behagelighet og byens underholdning med en svømmetur, er de vakre blå strendene overalt rundt Spetses.

Strendene Agia Marina, Agios Mammas, Agios Nikolaos, Kounoupitsa og the College er beregnet på dette. Utenfor byen er mange vakre organiserte strender der du kan nyte svømming, sjøsporter og ha en lunsj eller en cocktail.

Om du starter på nordøstsiden av øya, mot nordvest, kommer du til Xylokerisa-stranden og så Agioi Anargyroi med sitt lille sommersamfunn. Her er regelmessig busservice for disse strendene fra Mai til slutten av September, men avgangspunkt på Ag. Mammas-plassen.

Videre kommer du til Agia Paraskevi-stranden, som er omringet av pinjetrær, og er sagt å være den vakreste stranden på øya.

Den siste stranden på nordvestsiden av øya er Zogeria, herfra gan du se den peloponnesiske kysten, mens du nyter din lunsj på den tradisjonelle tavernaen.

Alle av de ovenfor nevnte strendene nås enkelt til veis eller sjøs. Her er også mange små bukter rundt øya som bare kan nås med båt.


Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)Norsk nynorsk (Norway)Polish (Poland)English (United Kingdom)

Søk

Special Offer