Home Severdigheter Friluft hvile
19
jul 11
Sist oppdatert 26. juli 2011

Steder utendørs

In Antikken var Temisclotes mur en viktig brikke i byens forsvar og den ble fullført av forsvaret til den viktige forbindelsen med Athen og dens havn gjennom ”De lange murene”.

”De lange murene i sør” følger de virkelige togsporene; mens Pireus St. som korresponderer Athens med Pireus følger ”De lange murene i nord” fra Omonia Sq. til havna.

I Pireus er det fremdeles mulig å besøke ruiner fra de militære forsvar.

Rett foran Pireus undergrunnsstasjon er den nordre delen av muren utgravd her finner vi to gamle porter med form av ”diplon”. Enkelte rester er også iøynefallende ved Maritime Museum.

Men det er ikke bare det millitære forsvaret som har overlevd i denne byen, du kan også besøke restene av Conon's Wall ved Street of Themistokleus (gravkammeret til Themistokles er inni Sjøkrigsskolen) og Eetioneia Gate i den gamle Kantharos. Også noen  skipsvrak  og arsenals er åpne for publikum i Zea's port og Mikrolimano.

På den andre siden har hustufter blitt gravd frem: gårdsplassen til University of Pireus, en arkeologisk park i gaten til  Heroon Polytechneion og i Ralleios vedTerpsithea, og i det Arkeologiske Museum Hellenistic Theatre of Zea.

Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)Norsk nynorsk (Norway)Polish (Poland)English (United Kingdom)

Søk

Special Offer