Home Reiseliv
19
jul 11
Sist oppdatert 28. juli 2011

Turisme

Pireus står aldri stille. Til enhver time er det noe å utforske eller se byens liv og forandringer time for time. Til sammen med arven fra en kulturell historie som går mer enn 2000 år tilbake, er dette en unik erfaring. Ta deg tid til å gå gjennom Pireus nærmiljø og lær deg cafékulturen til Pireus.

Gjennom sin nærme plassering til den saroniske gulf, inviterer Pireus deg til å utnytte kystlinjen og de tre naturlige havnene. Fra hovedhavnen går nesten alle skip til alle greske øyer og mange andre destinasjoner i verden. Ta deg tid før du forlater Pireus, se deg rundt og du vil se at det ikke bare er en storby. Denne delen av siden avslører for deg de ulike aktivitetstilbudene du kan utnytte deg av.

Bruk muligheten du har til å matche til humør og appetitt i en av de mange restauranter og tavernaer som serverer internasjonale og lokale spesialiteter, spesielt ferskfanget sjømat, alle verdt å besøke.

Velg ethvert bosted for enhver smak som Pireus kan tilby, den beste service og kvalitet, mens du nyter underholdningen og gjør dette til det ideelle stedet for din ferie.

Den som vil se mer enn bare Pireus kan leige en bil og utforske omgivelsene. Du vil finne gode rater for leigebiler fra alle ledende selskaper. Vi anbefaler deg turer og ekskursjoner med bil, motorsykkel, eller reis rundt inne i og rundt Pireus. Hva enn du kunne tenke deg å gjøre sammen med din venn, din familie, alene... det er opp til deg. Alt dette er laget av et team av ungdommer, som har bodd i Pireus.

Når du er klar kan du også se etter komplette feriepakker. Du er velkommen, og vi er sikker på at mange av de nåværende spesialitetene og tilbudene vil møte dine behov.

Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)Norsk nynorsk (Norway)Polish (Poland)English (United Kingdom)

Søk

Special Offer