Home Reiseliv Turer
19
jul 11
Sist oppdatert 12. august 2011

Rundreiser

altDet er en sann glede å ønske deg velkommen til vår webside. På de følgende sidene gir vi deg mulihetene til forskjellige rundturer og gåturer du kan nytte deg av. Her er arven fra tusen års sivilisasjon og historie etterlatt til oss.

For de som vil se mer enn Pireus foreslår vi forskjellige utflukter med bil, motorsykkel eller båt. Rundt Pireus finnes massevis av unike steder, de viser fram sin naturlige skjønnhet og forteller historien om akkurat dette området og landet.

Turer med guide appelerer til de fleste, uansett alder og bakgrunn. Sammen med kvalifikasjonene til en erfaren og ansvarlig turguide ligger alt til rette for en autentisk opplevelse av gresk kultur.

Om du skulle ønske en en-, to-, eller tredagers utflukt til en middelhavsøy, Peloponnes eller fastlandet, se ogsε nærmere på vεre fasiliteter. Her får du informasjonen du trenger for å utforske og oppdage lokal kultur og livsstil, og et liv i

Deutsch (DE-CH-AT)GreekEspañol(Spanish Formal International)French (Fr)Norsk nynorsk (Norway)Polish (Poland)English (United Kingdom)

Søk

Special Offer